علت سوراخ نکردن دریل + 7 دلیل اصلی و راه حل های سریع

دریل کاری چیست ؟ دریل کاری ابزاریست که با نیروی چرخشی دریل قابلیت سوراخکاری روی سطح های مختلف را دارد و وظیفه اصلی آن سوراخکاری بر روی سطح های مختلف مانند چوب ، مصالح ، انواع فلزات است. با دریل کاری کار سوراخکاری با سرعت و دقت بالا انجام می شود اما نکات مهم نحوه سوراخکاری دریل و بهترین روش سوراخکاری فلزات مطالب های مهمی هستند ، و هر فردی که قصد سوراخکاری سطحی را دارد باید در مورد آن اطلاعات کافی کسب کند. به همین دلیل در این صفحه قصد داریم به توضیحات کامل تر آن بپردازیم.

چرا دریل سوراخکاری نمی کند؟

شاید برای سوراخکاری سطوح مختلف یک ابزار با کیفیت و کار آمد تهیه کرده اید اما آن گونه که انتظار دارید سوراخکاری به نحو عالی انجام نمی شود در این صفحه پاسخ علت سوراخ نکردن دریل چیست ؟ به طور کامل شرح داده شده است.
از رایج ترین دلایل سوراخ نکردن دریل موارد ذیل می باشد:
  1. عدم استفاده از مته مناسب می تواند یکی از علت سوراخکاری نکردن دریل باشد. همانطور که می دانید انواع این ابزار برای سوراخکاری سطح های مخصوص خود ساخته شده اند برای مثال نمی توان از مته های مخصوص چوب یا فلز برای سوراخکاری بتن یا آجر استفاده کرد و در صورت ادامه سوراخکاری نوک این ابزار داغ و کند می شود.
  2. یکی دیگر از علت سوراخ نکردن دریل عدم استفاده از مود مناسب برای سوراخکاری مصالح ساختمانی می باشد. چرا که انواع این دستگاه حداقل دارای دو مود سوراخکاری چرخشی و چکشی هستند. عملکرد سوراخکاری به صورت چکشی سوراخکاری را با حالت ضربه ای روی سطح انجام می دهد و اگر روی حالت چکشی قرار ندهید انجام سوراخکاری به کندی پیش می رود. برای مصارف خانگی و صنعتی داشتن حالت چکشی از اهمیت بالایی برخوردار است بنابراین در هنگام خرید به حالت چکشی آن دقت کنید تا سوراخکاری دریل به نحو عالی انجام شود.
  3. اگر جهت دور این دستگاه برای سوراخکاری تنظیم نشود می تواند یکی از دلایل سوراخ نکردن آن روی سطح به درستی باشد و معمولا روی همه این ابزارها دکمه گردش کنترل سرعت و سیستم چرخش چپگرد و راستگرد تعبیه شده و با توجه به نوع سطح می توان میزان گردش سوراخکاری را تنظیم کرد.
  4. میزان فشاری که به صورت عمود بر پشت این دستگاه وارد می شود بر روی قدرت سوراخکاری این دستگاه تاثیر دارد. معمولا افراد مبتدی نمی توانند فشار لازم را به صورت عمود بر روی این دستگاه وارد کنند و این یکی از علت سوراخ نکردن دریل محسوب شود. البته میزان فشاری که باید به پشت این دستگاه به صورت قائم وارد شود به عوامل مختلفی مانند متریال ، چگالی ، میزان خروج گرد و خاک و... بستگی دارد. 
  5. عدم استفاده از این دستگاه با توان و قدرت مناسب از دیگرعلت سوراخ نکردن دریل محسوب می شود. اگر با قدرت کم شروع به سوراخکاری مصالح ساختمانی کنید قطعا مصالح های سخت به نحو عالی سوراخکاری نمی شوند بنابراین دستگاهی با توان و قدرت بالا برای سوراخکاری انتخاب نمایید.
  6. سوراخکاری باید در چند مرحله انجام شود اگر به طور مداوم روی دستگاه فشار بیارید و سوراخکاری مداوم و پی در پی در لحظه داشته باشید قطعا دستگاه قابلیت سوراخکاری به صورت پی در پی را نخواهد داشت و فشار بیش از حد باعث کندی دستگاه در حین سوراخکاری می شود.
  7. یکی دیگر از علت سوراخ نکردن دریل می تواند وجود فلزات در بین مصالح های ساختمانی باشد.

بهترین روش سوراخکاری فلزات

برای سوراخکاری سطوح سخت ، شما به یک مته کبالت ( فولاد با سرعت بالا ) نیاز دارید  و یکی از بهترین روش سوراخکاری فلزات محسوب می شود ، چرا که دارای لبه های تیز هستند و برای سوراخکاری سطوح سخت  مانند فلزات ساخته شده اند . این ابزار به صورت مارپیچ شکل طراحی شده و این طراحی سوراخکاری روی فلز را آسان می کند. بنابراین برای سوراخکاری روی سطوح سخت می توانید از این ابزار استفاده نمایید .
البته برای سوراخکاری فلزات از ابزار دیگری به نام گردبر کبالت در سایزهای مختلف نیز استفاده می شود. بر روی لبه دایره ای شکل این ابزار شیارهای تیزی برای برشکاری طراحی شده که با براده برداری به صورت دایره ای شکل عمل سوراخکاری فلزات را با یک مرحله و با سرعت بالا انجام می دهد.در این روش سوراخکاری فلزات سریع تر و با نتیجه بهتر انجام می شود.

چرا مته دریل می سوزد ؟

علت سوختن سر مته به عوامل های مختلفی از جمله موارد ذیل بستگی دارد:
  • عدم استفاده درست این ابزار در سوراخکاری مصالح های مختلف
  • محکم نبستن قطعه و شل بودن آن 
  • براده برداری ضعیف و انتخاب نادرست این ابزار برای سوراخکاری
  • تنظیم اشتباه سرعت گردش برای سوراخکاری
  • بی کیفیت بودن این ابزار می تواند یکی از علت سوختن سرمته نیز باشد
  • عدم استفاده از ماده خنک کننده در صورت داغ شدن بیش از حد
بیشتر بدانید : تاریخچه مته
علت سوارخ نکردن دریل روی بتن چیست؟
در سوراخکاری بتن با دریل اگر ابزار سوراخکاری مناسب و دستگاه قدرتمند با توجه به سطح بتن استفاده نشود ، کار سوراخکاری با مشکل مواجه می شود.
آیا استفاده از ماده خنک کننده در حین دریل کاری الزامی است ؟
بله، در صورت عدم استفاده از ماده خنک کننده ممکن است مته بیش از حد داغ شده و در نتیجه مته دریل بسوزد.
برای سوراخکاری فلزات سخت باید از چه نوع مته ای استفاده کنیم ؟
مته کبالت یکی از بهترین مته های سوراخکاری فلزات سخت است.
تنظیم اشتباه سرعت گردش مته چه مشکلی ایجاد می کند ؟
تنظیم استباه سرعت گردش مته می تواند باعث سوختن مته شود.
ارسال نظر / پرسش در مورد علت سوراخ نکردن دریل
CAPTCHA
آخرین نظرات
با سلام من پمپ باد 250 دارم زیرش سوراخ شد با همین چسب بدون نیاز به جوش درستش کردم بعدش دیدم دندونم سوراخه اندازه یه عدس گذاشتم داخل سوراخ دندان اونم درست شد این لامصب معجزه گره چسب خمیری دوقلو میل پوکس جلاسنج
خواستار یک عدد اسپری دوپلی نارنجی با کد ۲۰۰۴ هستم اسپری رنگ نارنجی رال 2004 دوپلی کالر duplicolor
سلام برای گلگیر موتور سیکلت خوب هست یا نه به رنگ فابریک در میاد اسپری استیل کروم گل پخش
سلام اسپری استیل کروم همون جیوه کروم هست ک اخر مقاله نوشتید؟ چون داخل سایت چیزی به اسم جیوه کروم موجود نبود؟ از استیل کروم میشه برای کاسه چراغ استفاده کرد؟ اسپری استیل کروم گل پخش
سلام اولا ایا میشه از این اسپری رنگ ها در نقاط افتاب سوختگی استفاده شود ودوما ایا ذر تشخیص رنگ مشخص میشه و افت قیمت داره؟ مزایا و معایب استفاده از اسپری رنگ
ایا برای اگزوز ماشین کاربرد دارد یا خیر؟ اسپری زینک گالوانیزه زتکس براق zettex
درود برای تمیز کردن خان تفنگ بادی وسرب جا مانده از گلوله مناسب هست ممنون اسپری WD-40 اصل انگلیسی
سلام خسته نباشید اگه نسبت مخلوط کردن دوبسته مساویه چرا یه بسته کمترداه؟ چسب خمیری دوقلو میل پوکس جلاسنج
تماس با ابزار میهن
فروش حضوری - تهران ، میدان امام خمینی (ره ) ، خیابان فردوسی ، پلاک 68 ، فروشگاه ابزار میهن
66716625
فروشگاه ابزار آلات صنعتی، ساختمانی و چسب میهن ابزار
فروشگاه اینترنتی ابزار میهن با موضوع فروش انواع ابزار و چسب ، یک فروشگاه اینترنتی در قلب بازار تهران با تنوع حدود 4000 محصول می باشد. لذت خرید اینترنتی را با ما تجربه کنید.

 

تمامی حقوق مادی و معنوی وب سایت ، متعلق به فروشگاه ابزار ، ابزار میهن می باشد .
طراحی سایت و سئو : ایران طراح