دستگاه کارواش
بسیاری از افراد برای تمیز نگه داشتن خودرو هایشان اهمیت بسیار زیادی قائل هستند و برای تمیز کاری خودرو از دستگاهی به نام
دستگاه کارواش استفاده می کنند و آلودگی های سطح خودرو را با این دستگاه به راحتی از بین می برند.
کارواش یک دستگاه شستشو با فشار آب قوی است که برای نظافت خودروها ، نمای ساختمان در منازل ، پارکینگ ها ، شستشوی کف استفاده می شود. با استفاده از
دستگاه کارواش صنعتی و با ایجاد فشار آب قوی و کنترل شده از هدر رفتن بیش از حد اب برای شستشو خودرو و موارد دیگر جلوگیری می شود. این دستگاه در مدل های مختلف تولید شده اند که هر کدام کاربرد های خاص خود را دارد.
به طور کلی کارواش یا واترجت با ایجاد جریان آب فشار قوی آلودگی را از روی سطح از بین می برد این دستگاه در مدل های مختلف صنعتی و خانگی تولید می شود. شست و شو با دستگاه کارواش و فشار زیاد آب علاوه بر این که در مصرف آب صرفه جویی می شود بلکه از اتلاف وقت شما نیز جلوگیری می کند و شما می توانید در کم ترین زمان اقدام به شستشوی خودرو با دستگاه کارواش نمایید. کارواش از قطعات مختلفی مانند لانس ، تفنگ آب پاش ، مخزن مواد شوینده و... ساخته شده است. یکی از مهم ترین قطعاتی که در دستگاه کارواش صنعتی و کارواش خانگی وجود دارد شلنگ کارواش می باشد هر چه شلنگ از طول بیشتری برخوردار باشد می تواند مانور بیشتری برای شستشو دهد. امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی کارواش ها با تنوع های بسیاری تولید شده اند و با یکدیگر متفاوت اند. این تفاوت می تواند در قدرت و توانایی موتور ، ابعاد کارواش ، نوع موتور و موارد بسیار دیگر در دستگاه های کارواش دیده شود و از نظر موتور به دو دسته کارواش ذغالی و کارواش دینامی تقسیم بندی می شوند که در ادامه به توضیحات هر کدام می پردازیم.
کارواش ذغالی
کارواش ذغالی یک نوع کارواش صنعتی و دستگاه کارواش خانگی محسوب می شود و همانطور که از نامش مشخص است دارای موتور ذغالی می باشد در این مدل کارواش ، حرکت موتور توسط انتقال مستقیم جریان الکتریسیته به موتور از طریق ذغال انجام می شود. قطعه ای به نام کموتاتور که در موتورهای ذغالی وجود دارد وظیفه انتقال جریان بین بخش های ثابت و متحرک به کمک ذغال تغییر جهت جریان خروجی روتور را بر عهده دارد. از این کارواش به عنوان دستگاه کارواش برای مایشن نیز استفاده می شود.
کارواش دینامی
در موتورهای کارواش های القایی یا همان دینامی جریان الکتریسیته از طریق عبور سیم پیچ های استاتور به چرخش در می اید و باعث روشن شدن موتور کارواش می شود و به طور کل انرژی الکتریکی را به الکترومغناطیسی و در آخر به انرژی مکانیکی تبدیل می کند.
یکی از روش های تشخیص کارواش صنعتی از کارواش خانگی توجه به فشار بار کارواش می باشد. دستگاه های کارواش به 180 ، 130 ، 100 ، 140 ، 160 بار تقسیم بندی می شوند و در این جا هرچه میزان فشار بیشتر باشد به آن دستگاه کارواش فشار قوی و صنعتی می گویند. کارواش های 100 ، 130 و 140 به عنوان دستگاه کارواش خانگی محسوب می شوند و برای منازل مناسب اند اما کارواش با فشار 160 و 180 بار کاملا صنعتی هستند و به عنوان کارواش صنعتی شناخته می شوند.
استفاده از کارواش مزیت هایی همچون کاهش نیروی انسانی ، صرفه جویی در مصرف آب و زمان را به همراه دارد.