چنانچه شما نیز نمی خواهید بابت تعویض و نوسازی کابینت های خود هزینه زیادی متحمل نشوید، نگران نباشید. با رنگ آمیزی کابینت که قطعا هزینه کم تری نسبت به تعویض آن دارد، می توانید تغییرات لازم را در دکوراسیون آشپزخانه خود ایجاد کنید. به همین دلیل قصد داریم در این مقاله به نحوه رنگ آمیزی کابینت های قدیمی (MDF و فلزی) بپردازیم. بنابراین پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
برای افزایش کیفیت و سرعت کار لازم است درهای کابینت ها را از بدنه جدا کنید. به این منظور ابتدا پیچ های لولا را باز و در را از بدنه جدا کنید. سپس در را روی زمین بگذارید و برای اینکه لولا و دستگیره های در رنگی نشوند، لولا و دستیگره ها را نیز از در کابینت جدا کنید.
نکته : برای اینکه در هر قسمت از کابینت با دیگری جا به جا نشود، پیشنهاد می کنیم روی هر کدام شماره بزنید. از اولین در کابینت، شماره را با ماژیک روی چسب کاغذی بنویسید و چسب را داخل درب ها بچسبانید.
قبل از رنگ آمیزی، اعمال یک لایه پرایمر الزامی است. اگر کابینت شما ام دی اف است، از آستر روغنی و اگر کابینت شما فلزی است از آستر روغنی یا آکریلیک استفاده کنید. پرایمر آکریلیک برای کابینت ام دی اف توصیه نمی شود زیرا پرایمر آکریلیک بر پایه آب بوده و می تواند منجر به باد کردن ام دی اف شود. با یک قلم موی متوسط یا غلتک، یک لایه آستر یا پرایمر روی در و بدنه کابینت ها بزنید.
نکته : اگر کابینت شما ام دی اف است و از آستر روغنی استفاده کرده اید، باید 4 الی 8 ساعت برای خشک شدن آن صبر کنید.
یکی از سوالاتی که برای افرادی که در فکر رنگ آمیزی کابینت های قدیمی خود هستند، ایجاد می شود درباره هزینه رنگ کردن کابینت آشپزخانه است. در پاسخ به این پرسش لازم به ذکر است که هزینه رنگ آمیزی کابینت به عوامل مختلفی مثل ابعاد کابینت، نوع رنگ، موقعیت جغرافیایی، تکنیک رنگ آمیزی و ... بستگی دارد. بنابراین قیمت تمام شده برای همه یکسان نیست. با این حال واضح است که هزینه رنگ آمیزی کابینت های دست دوم و قدیمی ارزان تر و مقرون به صرفه تر از تعویض کابینت ها می باشد.
دسترسی سریع |
تماس با ابزار میهن |
فروش حضوری - تهران ، میدان امام خمینی (ره ) ، خیابان فردوسی ، پلاک 68 ، فروشگاه ابزار میهن
66716625
|