امروزه با گسترش شهرنشینی، مشکلات زیست محیطی به یک معضل اساسی تبدیل شده است. با توجه به نتایج آسیب هایی که مشکلات زیست محیطی بر زندگی مردم دارند، به حداقل رساندن این آسیب ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است. یکی از راهکارها، ساخت ساختمان های سبز است. با ما همراه باشید تا در ادامه بگوییم ساختمان سبز چیست؟ چه مزایایی دارد؟ چطور ساختمان سبز به کاهش آلودگی هوا کمک می کند؟ چه ابزاری در ساختمان های سبز استفاده می شود و ...
ساختمان سبز در واقع یک روش ساخت و ساز است که سعی می شود اثرات منفی و مخرب روی سلامت انسان و محیط زیست را کاهش دهد. این رویکرد در ساختمان سازی، مختص یک مرحله نیست، بلکه تمامی مراحل ساخت و ساز از مکان یابی، نقشه کشی، بهره برداری، نوسازی، تخریب، طراحی داخلی، طراحی مبلمان و ... را شامل می شود. بنابراین در رویکرد ساخت و ساز سبز، به تمامی آیتم های خرد و کلان توجه می شود تا کمترین آسیب به سلامت انسان و محیط زیست وارد شود.
همانطور که پیش تر نیز اشاره شد، در ساخت و ساز سبز، حتی المقدور از مصالح قابل استفاده ساختمان های قدیمی، مصالح قابل بازیافت، مصالح طبیعی که در ساخت آن ها از انواع انرژی استفاده نشده باشد، چوب و سنگ طبیعی، پنل خورشیدی برای روشنایی منزل به جای مصرف برق و مواردی از این دست استفاده می شود.
برای عایق کاری برخی از سازه های ساختمانی می توانید ، از اسپری قیر استفاده کنید.
نقش پنجره در کاهش مصرف انرژی به دو روش ممکن است. پنجره دو جداره از ورود هوای بیرون به محیط داخل ساختمان جلوگیری می کند و بین اختلاف دمای بیرون و داخل ساختمان یک تعادل ایجاد می نماید. زمانی که پنجره دوجداره را جایگزین پنجره های قدیمی با سازه های فلزی می کنید حدود 30 الی 40 درصد از اتلاف انرژی جلوگیری می شود و به طور کلی پنجره های دوجداره ، بهترین روش تاثیر گذار برای صرفه جویی در اتلاف انرژی محسوب می شوند و یکی از موثرترین روش ها برای بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان های سبز به شمار می ایند. برای مثال در فصل زمستان پنجره دو جداره از خروج گرما جلوگیری می کند و نیاز به سیستم های گرمایشی را تا حدودی کاهش می دهد و در فصل تابستان نیز از ورود بیش از حد حرارت خورشید به داخل ساختمان جلوگیری می کند و باعث کاهش استفاده از سیستم های سرمایشی در فصل تابستان می شود. بنابراین استفاده از پنجره های دوجداره در ساختمان های سبز و سایر ساختمان ها نقش مهمی در جلوگیری از اتلاف انرژی دارد. در صورت وجود درزها ، در پنجره های دو جداره می توانید از چسب سیلیکون و برای پر کردن شکاف های ساختمانی از اسپری فوم استفاده نمایید.
آیا هر آینه ای قابلیت هدایت نور خورشید به داخل ساختمان را دارد؟ در پاسخ به این سوال می توان گفت که تجهیزات انتقال دهنده نور خورشید معمولا از ورق های پلاستیکی ، فلزی یا شیشه ای ساخته شده اند که سطح آن با پوشش آینه های خاص پوشانده شده است و مهم ترین عملکرد در این سیستم ها ، میزان بازتاب و انتقال نور در این آینه ها است چرا که تاثیر زیادی در کیفیت نور دهی دارند.
دسترسی سریع |
تماس با ابزار میهن |
فروش حضوری - تهران ، میدان امام خمینی (ره ) ، خیابان فردوسی ، پلاک 68 ، فروشگاه ابزار میهن
66716625
|